MiniTree!

In het thema ‘Plantendingen’ zal ik het elke keer hebben over een leuk item of hebbedingetje wat hoort bij mijn plantenverslaving. 

MiniTree 'Rosalie'

Alweer een tijdje geleden werd ik uitgenodigd voor de Bloggerstuin op het grootste tuinevent van Nederland, namelijk TuinIdee
Hier ontmoette ik natuurlijk allerlei leuke bloggers en daarnaast was er een hoop te zien op tuingebied. 

Ook ontmoette ik hier per toeval Mieke, een van de eigenaresses van MiniTree.nl. Zij was erg onder de indruk van de Bloggerstuin en wat wij daar precies deden. En zo begon zij over MiniTree.nl. Mieke is MiniTree begonnen omdat zij appelbomen beschikbaar wilde stellen voor particulieren. Verschillende soorten appelbomen, die alleen in de hoogte groeien. Ideaal dus voor je moestuin of in mijn geval; voor mijn balkon! 

Ik kreeg (megalief!) een Rosalie appelboompje mee naar huis, die volgens Mieke het super goed zou doen in een pot, op ons balkon. Het Rosalie appelboompje geeft rode appeltjes, met roze (!!) vruchtvlees en heeft een zurig smaakje. Perfect voor appelmoes of om gewoon naar te kijken :-). Het boompje zelf geeft super mooi roze bloesem en kan ongeveer twee meter hoog worden! Dit is geen probleem; want als hij te hoog wordt is het een kwestie van toppen en dan groeit hij gewoon weer verder. 

Ik ben super benieuwd hoe mijn appelboompje het gaat doen dit jaar! En mochten er appeltjes aankomen, dan zijn jullie de eerste die dit te horen krijgen! Zelf nieuwsgierig geworden naar zo’n leuk Rosalie appelboompje? Check: MiniTree.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *