Info

Waaromplantje komt voort uit mijn passie om te delen met anderen. Mijn kennis en liefde voor planten; die wil ik graag delen met de wereld. Met Waaromplantje laat ik zien dat iedereen, zijn eigen plant succesverhaal kan hebben. Dat het niet uit maakt dat er soms een blad afsterft of dat je plant vol zit met beestjes. Dit maakt allemaal deel uit van het leven van je plant en van jou. Ik kan jou hiermee helpen door samen te kijken wat jouw behoeftes aan een plant zijn (bijvoorbeeld een grote mooie plant die niet vol in de zon kan staan omdat je een raam op het noorden hebt) en daarbij matchen we samen een plant die aan diezelfde behoeftes voldoet. Hiermee leren we samen welke plant het beste bij jou past, en je zult zien dat jijzelf én je nieuwe plantenvriend gelukkig kunnen zijn met elkaar. Slide in mijn dm’s op instagram of laat een berichtje achter op deze pagina en wie weet kan ik je helpen.

Waaromplantik?

Wanneer ik aan (kamer)planten denk dan zie ik ze vaak als een spiegel voor mijzelf. Wanneer ik goed in mijn vel zit dan reflecteert dit in mijn planten. Wanneer ik een slechte week heb dan kan het voorkomen dat ik mijn planten ook even verwaarloos. Dit geeft mij de kracht om mijzelf weer op te pakken. Planten zijn voor mij zoveel meer dan een ‘gewone’ decoratie in huis. Planten geven mij kracht om aan mijzelf te blijven werken en te blijven groeien. Net als zij doen.

Over Waaromplantje

Mijn naam is Jessie de la Rambelje. Ook wel, Waarombelje genoemd. Waaromplantje leek mij een logische opvolger. Ik ben zelf opgegroeid in Noord-Limburg en vertrok veel te vroeg richting Tilburg om te studeren. Hier merkte ik al snel dat ik onzeker was over alles in mijn leven en ben ik misschien een beetje onwetend, een zoektocht naar mijzelf gestart. Ik kwam erachter dat ik een passie had voor planten die ik ook kon toepassen op mijn carrière op school, want hoe dichter ik bij mezelf bleef, hoe beter ik presteerde. Waaromplantje zat er altijd al in, maar had liefde, motivatie en voornamelijk een community nodig. Juist dit laatste punt is wat ik graag wil bereiken met waaromplantje; een community voor iedereen die net dat extra stapje nodig heeft om een happy plant leven te leiden. En natuurlijk voor iedereen die dit al vol trots omarmt. Vertel, #waaromplantje?

Liefs,

Jessie