Vrienden met planten

Omdat ik door mijn liefde voor planten ook in contact ben gekomen met mensen die dezelfde passie als ik delen, heb ik nu een aantal vrienden gemaakt die ik anders nooit had leren kennen. De plant community is groter en sterker dan wij denken, en ik stel je hieronder graag voor aan een aantal van mijn vrienden met planten! 

plantjes

Je bovenbuur ontmoeten via Waaromplantje? Het kan gewoon! Gabriëlla van @gabimerox is mijn leuke bovenbuurvrouw. Lees hier meer..

Wat ik graag doe: iemand zijn of haar oren van het lijf vragen over kamerplanten. Deze week is Amy van @Amyrispens aan de beurt! Lees hier meer..

Marieke van @pariekemennigs is mijn Tilburg plantenvriendinnetje. En zij is aan de beurt! Lees hier meer..

Mijn favoriete Hoya lover @Aleike is aan de beurt! Lees hier meer..

Sharon woont in een prachtig appartement in hartje Eindhoven. En mag ik mijn plantenvriendin @planterfanten noemen. Lees hier meer!

Vrienden met planten aftrappen met jezelf.. Lees hier meer..